Bemutatkozás

Semiramis Panzió - Nagyatád

Nagyatád egy nyugalmas kisváros Magyarország dél-dunántúli régiójában, a horvát határ közelében. A Balatontól 60km-re fekvő település könnyen elérhető a 68-as főúton.
A városka tiszta levegőjével, rendezett utcáival, virágos parkjaival igen vonzó az idelátogatók számára. Nyaranta sok turista keresi fel strandját is, amely különböző méretű és hőmérsékletű medencéivel, gyönyörű, környezetével, színvonalas szolgáltatásaival nyújt kiváló lehetőséget az aktív pihenésre, sőt nemzetközi sportesemények helyszíne is.
Nagyatád legnagyobb kincse azonban az ország egyik legjobb összetételű minősített gyógyvize és az itt élők híres vendégszeretete. A termálvíz főleg mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas. A gyógyfürdő a város központjában található, amely balneo-, hydro- és elektro-terápiás kezelésekkel, fedett és szabadtéri medencéivel egész éven át várja a gyógyulni és üdülni vágyó turistákat.

A 2004-ben elkészült Semiramis Panzió 50 méterre fekszik a gyógyfürdőtől, egy szép parkkal szemben.

Szállás Nagyatádon, 2-4 ágyas apartmanokban (nappali és hálószoba). Apartmanjaink légkondicionálással, színes tévével, lifttel rendelkeznek.

Panziónknak saját zárt parkolója van, amely használata vendégeink számára ingyenes. Éttermünk és teraszaink 70 fő befogadására alkalmasak, ahol a magyar és a mediterrán ételek széles választékát kínáljuk. Panziónk megfelelő helyiséget kínál céges valamint családi rendezvények lebonyolítására.

Semiramis Panzió - Szálláshely Nagyatádon, étterem magyar és olasz ízekkel, apartman és szállás Nagyatád

  • Cím: 7500 Nagyatád, Széchenyi tér 36.
  • Tel./Fax: +36 30 3138305
  • E-mail: info@nagyatad-panzio.hu

© 2024 nagyatad-panzio.hu - Minden jog fenntartva.